Coaching op maat

En dan ineens dient zich iets in je aan waarvan je voelt dat het nu de tijd is om orde op zaken te stellen. Je wilt niet langer wachten.

Op maat

Je hebt je probleem al zo lang onderdrukt en of vooruitgeschoven. Het liefst wil je direct geholpen worden en wil je zo snel mogelijk antwoorden en inzichten. Een hele dag begeleid worden waarbij er alle ruimte is voor jouw hulpvraag. Wil jij helemaal voor jezelf gaan? Trakteer jezelf dan op een dagbehandeling. Een volledige dag waarbij je onder mijn persoonlijke begeleiding aan jezelf gaat werken.

Opbouwend karakter

Deze dag wordt heeft een opbouwend karakter. We starten met een uitgebreid gesprek van 1 tot 1,5 uur. Direct daarna volgt een op maat gesneden sessie. Je krijgt inzichten in de oorzaken en hoe die adequaat aan te pakken. Na de lunch komen we steeds dieper tot de kern. Indien het weer het toelaat gaan we naar buiten. Werken aan jezelf in de natuur is bijzonder ontspannend. We sluiten de dag af met een meer ontspannend karakter.
Na zo’n intensieve dag is het mogelijk dat je nog behoefte hebt aan een vervolg. In dat geval plannen we een aantal sessies van anderhalf uur. Alles staat in het teken van persoonlijke begeleiding om daarmee doeltreffend je vraagstukken op te lossen.