Relatie coaching

Waar mensen met elkaar leven en werken, ontstaan weleens conflicten. Je herkent dat ongetwijfeld wel. Soms vraagt dat om een juridische oplossing, maar liever wil je een harmonieuze benadering. Relatie therapie/coaching kan verhelderende inzichten bieden. Is er sprake van relatieproblematiek, arbeidsconflicten met je werkgever of collega’s en of onmin in de familie? Vaak zijn een paar gesprekken genoeg om tot wederzijds begrip te komen.

Hoor en wederhoor

Relatie coaching is een effectieve methode omdat een onafhankelijke derde partij, hoor en wederhoor toepast. Het brengt de gemeenschappelijke belangen bij elkaar. Het doel daarbij is de emotionele muur er tussen uit te halen om zo een opening te creëren. Hierdoor ontstaat een nieuwe situatie waarin beide partijen weer bereid zijn naar elkaar te luisteren, elkaar aan te voelen en het beste te gunnen.

Hulp met resultaat

Zoek je een opening in een dreigend of bestaand conflict? Wacht niet langer en maak een afspraak. Je staat er niet alleen voor. Slechts enkele sessies zijn genoeg voor goede inzichten en voortgang.

Een traject Relatie Coaching geeft geen garantie voor het bij elkaar blijven van de partijen. Soms ontstaat het inzicht dat het juist voor beide partijen beter is een eigen weg in te slaan.

Afspraak maken

Een afspraak maken of heb je vragen?