Energetisch therapie
natuurgeneeskundige therapie

In 2016 heb ik naast de vierjarige Poly Energetisch Therapeut opleiding, ook een vierjarige opleiding Eclectisch Energetisch Natuurgeneeskundig therapeut afgerond. De afkorting is E.E.N. Therapeut. Eclectisch betekent dat je uit alle systemen het beste haalt en er tevens de eenheid in ziet.

Holistische geneeswijze voor balans

Het is een holistische geneeswijze die zich richt op het in het balans brengen van lichaam, geest en bewustzijn van de cliënt. Daarbij maak ik gebruik van diverse segmenten vanuit de Oosterse, traditionele Chinese en Westerse geneeskunde.

Behandeling op maat

Je krijgt een op maat gesneden behandeling, waarbij de oorzaak van je klacht of probleem, wordt gezocht op het niveau van bewustzijn, het energetische en het fysieke lichaam. Hierbij betrek ik ook het chakrasysteem. Als energetisch therapeut, maak ik gebruik van verschillende soorten therapieën en disciplines, zoals bijvoorbeeld de kracht van vergeving, regressie en reïncarnatietherapie, NLP, ademtherapie en meer. Hierbij zet ik soms ook essentiële oliën in.

Wat zijn Essentiële Oliën

Essentiële olie wordt gewonnen uit planten, bloemen of kruiden. Er is nog veel onduidelijkheid over het gebruik van deze oliën. Wanneer is een olie zuiver?

Wist je dat essentiële oliën je stemming kunnen beïnvloeden of een ondersteuning kunnen bieden bij lichamelijke ongemakken? Geuren kunnen soms oude herinneringen naar boven halen. Denk maar aan een bepaalde gebeurtenis van vroeger waar jij een geursensatie beleefde. Je kunt je vaak de geur nog goed herinneren.

Slice 1

Wat kan ik voor je betekenen?

Hypnotherapie

Hypnose is afgeleid van het Griekse woord “hypnos”. Dit betekent “slaap”. Hoewel het uiterlijk op slaap lijkt, heeft EEG-onderzoek aangetoond dat slaap en hypnose sterk verschillend zijn

EMDR

EMDR is de afkorting van Eye Movement Desensitization and Reprocessing. Het is een behandeling voor mensen die last blijven houden van de gevolgen na een traumatische ervaring en of nare herinneringen.

Regressietherapie

Met regressietherapie kunnen psychische, psychosomatische en fysieke problemen doeltreffend worden opgelost. Het is een grondige methode en biedt snel resultaat.

Rouwverwerking

Wanneer je in je leven geconfronteerd wordt met een groot verlies, zoals het overlijden van je dierbare, staat je wereld stil. Je weet dat je verder moet, maar ja hoe doe je dat.

NLP

NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren. Het is een behandeling voor mensen die graag zelfinzichten willen verkrijgen om zo persoonlijke veranderingen te realiseren.

Afspraak maken

Een afspraak maken of heb je vragen?