Tarieven

Ik werk geheel volgens de richtlijnen van het R.I.V.M.

Consult 1,5 uur
Eerste consult € 100,00
Vervolgsessie € 90,00

Korte consulten van 45 minuten.
Eerste consult € 55,00
Vervolgsessie  € 45,00

Consult 1 uur 
Eerste consult € 70,00
Vervolgsessie € 60,00

Dag coaching € 595,00 per dag van 9:30 uur tot 17:00 uur.
Aromatouch massage € 65,00 per 45 a 50 minuten. (Geen vergoeding via zorgverzekeraar.)

Kosten bedrijfs coaching op aanvraag € 100,00 per uur.

Toelichting tarieven

Consulten kunnen per Ideal, QR-code of contant worden betaald.  Afspraken welke binnen 24 uur worden afgezegd of niet worden nagekomen, worden volledig in rekening gebracht. Prijzen zijn inclusief 21 % B.T.W. Alle prijzen van mijn consulten zijn inclusief eventuele nazorg en advies via e-mail of telefoon.

Vergoeding zorgverzekeraars

Mijn consulten vallen onder alternatieve geneeswijze en worden (gedeeltelijk) vergoed door diverse zorgverzekeraars. Informeer bij uw zorgverzekeraar naar de mogelijkheden.

Slice 1
Diensten

Wat kan ik voor je betekenen?

Energetische therapie

Het is een holistische geneeswijze die zich richt op het in het balans brengen van lichaam, geest en bewustzijn van de cliënt.

Bewustzijnstherapie

Bewustwordingstherapie is een unieke bewustzijns en behandelmethode, waarbij je inzichten krijgt in jouw patronen, overtuigingen en conditioneringen. 

EMDR

EMDR is de afkorting van Eye Movement Desensitization and Reprocessing. Het is een behandeling voor mensen die last blijven houden van de gevolgen na een traumatische …

Hypnotherapie

Hypnose is afgeleid van het Griekse woord “hypnos”. Dit betekent “slaap”. Hoewel het uiterlijk op slaap lijkt, heeft EEG-onderzoek aangetoond dat slaap en hypnose sterk verschillend zijn.

Relatie coaching

Waar mensen met elkaar leven en werken, ontstaan weleens conflicten. Je herkent dat ongetwijfeld wel. Soms vraagt dat om een juridische oplossing maar liever wil je een harmonieuze benadering.

Coaching op maat

En dan ineens dient zich iets in je aan waarvan je voelt dat het nu de tijd is om orde op zaken te stellen. Je wilt niet langer wachten.

Afspraak maken

Een afspraak maken of heb je vragen?