Regressie therapie

Met regressietherapie kunnen psychische, psychosomatische en fysieke problemen doeltreffend worden opgelost. Het is een grondige methode en biedt snel resultaat.

Regressietherapie

Regressietherapie is geschikt voor het verwerken van traumatische ervaringen. Bijvoorbeeld bij post-traumatische stress, maar ook voor het oplossen van allerlei andere onbegrepen klachten. De effecten zijn merkbaar op cognitief, emotioneel, lichamelijk en spiritueel niveau. Vaak is er na één sessie een duidelijke verbetering merkbaar.

Tijdens een regressie sessie leidt jouw onderbewuste zich terug in de tijd naar het moment van het ontstaan van je klacht. Regressie betekent teruggaan in de tijd. Dat regressie je terugleidt naar een vorig leven klopt niet helemaal. Wanneer je in regressie gaat en je in een vorig leven terecht komt, heet dit geen regressie meer, maar reïncarnatietherapie. In dat geval, worden de thema’s van dat leven behandeld en opgelost.

Resultaat

Met regressietherapie bereik je harmonie in jezelf. Je voelt je heler en completer en kun je de uitdagingen van het leven beter aan. Daardoor komt er rust en ruimte om je verder te ontwikkelen. Werken aan jezelf is leuk. Naast regressie ben ik ook Reïncarnatietherapeut.

Afspraak maken

Een afspraak maken of heb je vragen?