Over mij

Mijn naam Irene Poolman moeder van inmiddels twee volwassen kinderen. Na 21 jaar gewerkt te hebben in de financiële wereld en zakelijke dienstverlening, wilde ik alleen nog maar werken om mensen te helpen.

Mijn werk

Het fijne aan mijn werk is dat ik mensen blij de deur uit zie lopen. Zoals een kapper blij is met een mooi kapsel, zo ben ik blij met mensen die na een moeilijke periode het leven weer gelukkig tegemoetzien. Dat is waar ik het voor doe.

Eindelijk mezelf, ook ik heb daar een weg voor afgelegd. Op mijn levenspad ben ik naast hobbels en dalen, ook prachtige ervaringen tegengekomen. Van alles wat ik heb meegemaakt, heb ik ook waardevolle lessen mogen ervaren. Ook mijn levenspad is dus niet altijd recht toe recht aan geweest. Echter heeft mij dit wel gevormd tot de persoonlijkheid die ik nu ben. Ook al waren er soms heftige tijden, ik kijk er vanuit dankbaarheid op terug.

Mijn verhaal

Ik heb voor de weg van therapeut gekozen na een lang ziekteproces. Door een ongeluk van een bijna val van de trap waarbij mijn voet naar achteren dubbelklapte, ontwikkelde zich een Posttraumatisch dystrofie. De reguliere geneeskunde kon mij niet verder helpen. Helse pijnen en niet kunnen lopen daar moest ik mee leren leven. Er was nog 1 optie en dat was mijn onderbeen eraf. Ik weigerde mij hierbij neer te leggen en zo kwam ik in het complementaire circuit terecht. Het alternatieve circuit had op dat moment wel de middelen in huis om mij weer te kunnen laten lopen. Een ziekteproces maakt je wereld klein. Je wordt onzeker en hebt geen vertrouwen meer in je lichaam. Gelukkig heb ik doorgezet en is het allemaal goed gekomen. Nadat ik eindelijk weer kon lopen ben ik weer het arbeidsproces ingegaan. Door al deze ervaringen, heb ik me ontwikkeld tot een vrouw die met zelfvertrouwen de wereld tegemoet treedt. Mensen denken vaak dat een energetisch therapeut zweverig is. Ik kan je verzekeren dat ik dat niet ben. Ik zie mezelf als een nuchtere vrouw die met beide benen op de grond staat.

Iedereen is uniek en het is fijn om te ervaren welke therapievorm het beste past. Geen sleutel is hetzelfde. Door een op de persoon toegespitste combinatie van therapieën te maken, is elk traject even uniek als degene die ervoor kiest.

De therapievormen waarmee ik werk zijn, Bewustwordingstherapie, Energetisch werk, Regressietherapie, hypnotherapie, NLP, Rouwverwerking, Traumaverwerking, Gesprekstherapie waarbij ik door het stellen van een aantal vragen snel kan doordringen tot het kernprobleem.  

Afspraak maken

Een afspraak maken of heb je vragen?